میشولک

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ

۳۱ فروردین ۱۳۹۶


۳۰۰۱۰۰۵

مواد لازم

۳۰۰۱۰۰۶

طرز تهیه

۱- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید.

۳- یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آنها بپاشید، مرغ ها را در حین پخت حرکت ندهید تا طلایی رنگ شوند (حدود ۵ تا ۶ دقیقه)

۴- حالا تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و آنها را در سینی فر بچینید (پوست مرغ باید به سمت بالا باشد). ظرف را برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۵- در همین حین، قارچ ها را خرد کنید، ۱ قاشق غذاخوری از روغن داخل ماهیتابه را حفظ کرده و بقیه را دور بریزید.

۶- ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و قارچ را داخل آن بریزید، قارچ ها را تفت دهید تا با روغن پوشیده شوند.

۷- برای دو دقیقه قارچ ها را تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کرده و آب بیاندازند، وقتی قارچ ها صیقلی شدند، پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و برای یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.

۸- عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید، اجازه دهید مایع به نصف کاهش پیدا کند.

۹- طعم این مخلوط را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری به آن اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید.

۱۰- حالا خامه را اضافه کرده و حرارت را کاهش داده و اجازه دهید برای یک دقیقه بجوشد.

نکات

در هنگام سرو، سس قارچ و پیاز را در کف ظرف سرو ریخته و مرغ ها رو روی آن بچینید. اگر این سس در ظرف پخت چکه می کند، آن را روی مرغ ریخته و در آخر مقداری جعفری روی آن بپاشید.

اگر از ترخون تازه استفاده می کنید، دو قاشق چایخوری لازم دارید.


Post Views:
۷۶