میشولک

طرز تهیه رولت هندوانه برای شب یلدا

۳۰ آذر ۱۳۹۶


مواد لازم

طرز تهیه

۱- زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر و وانیل هم بزنید تا کرم شود.

۲- سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را به صورت بارانی به آن اضافه کنید.

۳- زرده و سفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک می کنیم.

۴- مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. (از رنگ مایع می توانید استفاده کنید.)

۵- بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

۶- کف سینی (۴۰×۳۰) را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و مایه سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.

۷- دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. (تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد).

۸- این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.

۹- سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر ۲۲۰ درجه. ۸ تا ۱۰ دقیقه قبل از گذاشتن مواد داخل فر آن را روشن کنید.

۱۰- برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله (یا کاغذ روغنی) که رولت را روی آن بر می گردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.

۱۱- بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها می ریزیم.

نکته: اگر دوست دارید روی رولت طلایی شود ۱ قاشق سوپخوری شربت را در آخر به آن اضافه می کنیم.


Post Views:
۵۶۴