میشولک

طرز تهیه مربای بهار نارنج

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷


مربای بهار نارنج از مرباهای فصلی خوش عطر و طعمی است که خوردن آن نه ‌تنها همراه با کره یا خامه بسیار خوشمزه است، بلکه می ‌توانید آن را با چای هم  میل کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

مواد لازم:

گل بهار نارنج: ۱ کیلو گرم

شکر: ۱ کیلوگرم

طرز تهیه مربای بهار نارنج:
به دلیل این که بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن مکرر ، تلخی آن را از بین ببرید، برای این کار ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید، این کار را دو تا سه بار تکرار کنید، و بعد آنها را به ‌مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید، توجه داشته باشید در این مدت آب آن را یکی دو بار عوض کنید. با این روش تلخی بهار نارنج کاملا از بین می رود، بعد .شکر را با ۴ پیمانه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و شکر در آب حل شود، سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید، تا مربا قوام بیاید.